Лукашенко вирішив посилити охорону кордону з Україною

Лукашенко вирішив посилити охорону кордону з Україною
Президент Білорусі Олександр Лукашенко

Пріоритетними завданнями органів прикордонної служби визначено попередження нелегального проникнення в Білорусь терористів

Президент Білорусі Олександр Лукашенко ухвалив рішення на охорону державного кордону Білорусі органами прикордонної служби в 2018 році.

Рішення на охорону держкордону прийнято з урахуванням нових елементів обстановки. У їх числі посилення суміжними державами охорони зовнішнього кордону ЄС у зв'язку з міграційною кризою, а також підвищенням рівня терористичної небезпеки в країнах Західної Європи; збереження високого ризику контрабандного переміщення в Білорусь зброї, боєприпасів, вибухових речовин та інших засобів терору. Про це повідомляє Белта.

Пріоритетними завданнями органів прикордонної служби визначено попередження нелегального проникнення в Білорусь терористів, екстремістів, а також переміщення коштів терору, екстремістської та іншої злочинної діяльності; недопущення нелегального переміщення в країну контрабандних вантажів та інших товарів; боротьба з нелегальною міграцією і наркотрафіком; нарощування інфраструктури на кордоні та прикордонній території.

У рішенні також враховані зміни в структурі територіальних органів прикордонної служби, пов'язані з виставленням нових підрозділів на українському і прибалтійській напрямках.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: