Назустріч санкціям? Окупанти виставили на продаж санаторій «Лівадія» в Ялті

Назустріч санкціям? Окупанти виставили на продаж санаторій «Лівадія» в Ялті

Триває розпродаж української власності у Криму

Санаторій «Лівадія», який розташований недалеко від Лівадійського палацу в окупованій Ялті і спеціалізується на оздоровленні людей із захворюваннями серцево-судинної системи, виставлений на аукціон з мінімальною вартістю понад 396,5 млн рублів (133,39 млн гривень). Про це інформує утворене окупантами на півострові «міністерство майнових і земельних відносин».

Загальна площа капітальних будівель санаторію перевищує 15 тисяч квадратних метрів. Згідно з умовами, покупець зобов'язаний здійснити капітальний ремонт та реконструкцію нерухомого майна санаторію «Лівадія», зберегти об'єкти культурної спадщини, які розміщуються на його території, а також забезпечувати вільний доступ громадян до водних об'єктів та їхньої берегової смуги.

Заявки на аукціон прийматимуть до 26 листопада, сам аукціон запланований на 29 листопада.

Зазначимо, влітку 2018 року окупаційна адміністрація Криму продала за 620 млн грн акції санаторіїв «Місхор», «Дюльбер» і «Ай-Петрі». Акції купило ТОВ «Керуюча компанія інфраструктурних проектів».

На початку року стало відомо про плани екс-командувача ракетних військ РФ Володимира Зарицького побудувати неподалік від Ялти новий п'ятизірковий готель.

8 листопада Міністерство фінансів США розширило список санкцій проти Росії через окупацію Криму та Донбасу. До нього потрапили, зокрема, кримські санаторії «Ай-Петрі», «Дюльбер» і «Місхор», АТ «Кримтеплоелектроцентраль», компанії «Гарант-СВ», «Керуюча компанія інфраструктурних проектів», ТОВ «Південний проект», готель «Мрія» в окупованій Ялті.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: