Окупанти на Донбасі поранили ще одного українського бійця

Окупанти на Донбасі поранили ще одного українського бійця

Підрозділи ЗСУ застосували наявні вогневі засоби та дали збройним формуванням Російської Федерації гідну відсіч

Бійця евакуаційною технікою доставлено до військово-медичного закладу, де йому оперативно надали належну медичну допомогу

На Луганщині в районі населеного пункту Новозванівка внаслідок обстрілу з боку російських окупантів у суботу, 11 квітня, поранень зазнав український військовий.

Про це повідомляє пресслужба штабу операції Об’єднаних сил у Facebook.

«Сьогодні, 11 квітня, російські окупанти в черговий раз відкрили вогонь по позиціях Об’єднаних сил в районі населеного пункту Новозванівка із автоматичних станкових гранатометів. Під час ворожих обстрілів один військовослужбовець Об’єднаних сил отримав осколкове поранення», – йдеться в повідомленні.

За даними штабу, бійця евакуаційною технікою доставлено до військово-медичного закладу, де йому оперативно надали належну медичну допомогу. Стан здоров’я пораненого задовільний.

Також у штабі підкреслили, що підрозділи операції Об’єднаних сил, які обороняються, застосували наявні вогневі засоби та дали збройним формуванням Російської Федерації гідну відсіч. Втрати противника уточнюються.

Як повідомлялося, вранці у суботу, 11 квітня, внаслідок ворожих обстрілів біля Новотошківського на Луганщині двоє українських бійців зазнали осколкових поранень.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: