У Кіровоградській області автобус зі школярами ледь не переїхав потяг

У Кіровоградській області автобус зі школярами ледь не переїхав потяг

Але діти не постраждали

У Кіровоградській області автобус зі школярами ледь не потрапив під потяг через дії водія. Про це повідомляє прес-служба регіональної філії «Одеська залізниця «ПАТ «Укрзалізниця».

Як повідомляється, інцидент стався 24 березня близько 10:00 на перегоні Капустине – Виска, але відомо про нього стало тільки сьогодні.

«Подія сталася на регульованому переїзді, коли водій шкільного автобуса «Еталон», який перевозив 10 школярів, спочатку зупинився перед заборонним показанням світлової та звукової сигналізації, але потім з невідомих причин виїхав на переїзд, де його зачепив тепловоз із колієвимірювальним вагоном, що рухався на швидкості 77 км/год», - йдеться у повідомленні.

У прес-служіб відзначають, що внаслідок зіткнення пошкоджено паливний бак і деякі елементи екіпажної частини локомотива, а також кузов колієвимірювального вагону. В автобусі пошкоджено бампер, ліве крило і ліву фару.

В результаті аварії ніхто не постраждав.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у селі Мaлий Бeрeзний (Закарпатська область) сталася надзвичайна дoрoжньo-трaнспoртна пригода, автобус із пасажирами вилетів з дороги і впав на залізничну колію. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: