В окупованому Криму знайшли тіло чиновника з Москви

В окупованому Криму знайшли тіло чиновника з Москви
47-річний Ошарін був призначений на посаду заступника керівника департаменту культури Москви в 2018 році. До цього був керівником продюсерського курсу школи-студії МХАТ

Поліція окупованого півострова запевнила, що слідів насильницької смерті нема

В окупованому Криму знайшли тіло заступника керівника департаменту культури Москви Леоніда Ошаріна, якого розшукували з кінця березня.  Про це повідомили росЗМІ.

Поліція окупованого півострова запевнила, що слідів насильницької смерті нема.

Зазначається, що чиновника знайшли «в помешканні за місцем перебування».

Раніше про зникнення московського чиновника повідомила його дочка Анастасія на своїй сторінці в Facebook.

Джерело у поліції окупованого Криму повідомило журналістам, що за попередніми даними, чиновник приїхав до Ялти на таксі з Краснодарського краю і більше на зв'язок не виходив.

47-річний Ошарін був призначений на посаду заступника керівника департаменту культури Москви в 2018 році. До цього був керівником продюсерського курсу школи-студії МХАТ і директором Московського академічного театру.

Як повідомлялося раніше, окупанти закликали росіян не їхати у Крим через коронавірус.

Станом на 22 квітня в окупованому Криму під медичним наглядом вдома перебувають 1191 осіб, в стаціонарах – 75 людей. У 51 осіб підтверджено  Covid-19, 23 людини виписані, 28 - продовжують лікування. Про це  повідомила на засіданні оперативного штабу щодо запобігання поширенню коронавірусу в окупованому Криму «віце-прем'єр» Олена Романовська.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: