В Україну чотирма спецрейсами прибули понад 550 пасажирів

В Україну чотирма спецрейсами прибули понад 550 пасажирів

В Україну евакуаційними рейсами прибули понад 550 пасажирів, у них не виявили ознак захворювання

Під час проведення температурного скринінгу ознак захворювання в прибулих осіб не виявили

В Україну чотирма спецрейсами з Нью-Йорка, Лісабона, Парижа та Цюриха прибуло понад 550 пасажирів.

Серед прибулих не було осіб з підвищеною температурою тіла, або скаргами на наявність симптомів захворювання на ГРВІ, – повідомила  пресслужба ДПСУ.

Згідно з повідомленням, минулої доби у пунктах пропуску на державному кордоні співробітники Держприкордонслужби оформили на в’їзд та виїзд близько 15 тисяч осіб. Під час проведення температурного скринінгу ознак захворювання в осіб не виявили.

«Перевірено також і пасажирів, котрі прибули учора в аеропорт «Бориспіль» евакуаційними рейсами. Загалом прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» оформили чотири спеціальні пасажирські авіарейси з Нью-Йорка (США), Лісабона (Португалія), Парижа (Франція) та Цюриха (Швейцарія). Цими літаками в Україну прибуло понад 550 пасажирів. Серед прибулих не було осіб з підвищеною температурою тіла, або скаргами на наявність симптомів захворювання на ГРВІ. Пасажири цих авіарейсів обрали передбачені карантинні обмеження із застосуванням додатку «Дій вдома». Після перевірки співробітниками Держприкордонслужби реєстрації в додатку ці особи відправилися на двотижневу самоізоляцію за вказаними адресами», — йдеться у повідомленні.

Зазначають, що загалом минулої доби порушників самоізоляції на кордоні не виявлено.

Нагадаємо, Служба безпеки України спільно з ДБР під процесуальним керівництвом прокуратури Сумської області блокувала 2 травня масштабну схему систематичного одержання хабарів посадовцями міжнародного пункту пропуску «Бачівськ».

В Україні станом на ранок 3 травня лабораторно підтверджено 502 нових випадків коронавірусу, це менше, ніж було попередньої доби (550). Загалом підтверджено 11 913 випадків Covid-19

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: