ЗСУ пояснили, яку техніку окупанти використовують на фронті

ЗСУ пояснили, яку техніку окупанти використовують на фронті
ЗСУ воюють на фронті застарілою радянською технікою
фото ілюстративне

На полі бою головними засобами росіян залишаються танки Т-72, розроблені ще в СРСР

Російські загарбники воюють на фронті застарілою та модернізованою радянською технікою. Про це повідомив речник Східного угруповання військ Сергій Череватий в ефірі телемарафону.

«Вони воюють радянською або модернізованою радянською технікою, або на основі радянської техніки щось дороблено. Тобто вони воюють реактивними системами вогню, які були створені у Радянському Союзі, «Гради», «Урагани» та «Смерчі», – розповів Череватий.

За його словами, на полі бою головними засобами росіян залишаються танки Т-72, розроблені ще в СРСР. Нову техніку окупанти майже не використовують.

«З нового – це броньовані машини «Тигр». Є трошки авіації, але не критично, теж нові розробки. А такі в основі – це звичайна радянська техніка або модернізована радянська техніка», – підсумував речник.

Нагадаємо, триває 312-та доба російського широкомасштабного вторгнення. Протягом минулої доби противник завдав 31 ракетний і 12 авіаційних ударів та здійснив понад 70 обстрілів з РСЗВ. Постраждала цивільна інфраструктура Чернігівської, Сумської, Київської, Хмельницької, Донецької, Запорізької, Миколаївської та Херсонської областей. Інформація щодо жертв серед цивільного населення уточнюється.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: