Україна з інтересом спостерігає: Банкова прокоментувала події на Бєлгороді

 Україна з інтересом спостерігає: Банкова прокоментувала події на Бєлгороді
У Бєлгородській області пролунали вибухи, а згодом з'явилась інформація про прихід на територію області російських добровольців
фото з відкритих джерел

Михайло Подоляк: «Єдиною рушійною політичною силою в тоталітарній країні закручених гайок завжди неминуче стає партизанський рух зі зброєю в руках»

Україна з інтересом спостерігає за тим, що сьогодні відбувається у російському Бєлгороді, де «Російський добровольчий корпус» влаштував справжній переполох, але безпосереднього відношення до подій не має. Про це заявив радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк у Twitter.

«Єдиною рушійною політичною силою в тоталітарній країні закручених гайок завжди неминуче стає партизанський рух зі зброєю в руках. Україна з інтересом спостерігає за подіями у Бєлгородській області Росії та вивчає ситуацію, але не має до неї безпосереднього відношення», – наголосив Подоляк.

За його словами, у Росії «танки продають у будь-якому військовоторгу», а підпільні партизанські загони складаються з громадян РФ.

Нагадаємо, сьогодні, 22 травня, вранці у прикордонних пунктах Бєлгородської області пролунали вибухи. Пізніше бійці РДК, які допомагають захищати Україну від російського вторгнення, заявили про свою операцію в регіоні. При цьому у ГУР наголошували, що метою таких дій є створення «зони безпеки» у Бєлгородській області, з якої росіяни обстрілюють Харківську область.

Читайте також: На виїзді з Бєлгорода довжелезні затори: росіяни втікають із області 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: