Більшість правок до податкового кодексу були відхилені, - нардеп

Більшість правок до податкового кодексу були відхилені, - нардеп
Ніна Южаніна

Чимало правок були відхилені через брак часу на розгляд

Голова комітету ВР з питань податкової та митної політики Ніна Южаніна розповіла про розгляд податкового кодексу.

Про це повідомляє Depo.ua.

В кулуарах ВР Ніна Южаніна повідомила, що її Комітет, через засідання якого Верховна Рада пішла на п'ятигодинну перерву, розглянув правки до законопроекту про податковий кодекс.

За словами Южаніної, чимало правок були відхилені через брак часу на розгляд.

Варто нагадати, що наразі депутати очікують роздруківок із правками і порівняльними таблицями. Всього вони мають розглянути 560 правок, ухвалити податковий кодекс, а потім перейти до Бюджету-2019.

Нагадаємо, нардепи схвалили перший закон з пакета Держбюджету-2019. Крім того 22 листопада парламент проголосував за зміни до Конституції щодо ЄС та НАТО, закон прийнято у першому читанні. 

Також нардепи ввечері встигли зробити кілька призначень міністрів. Так, Ірина Фріз очолила міністерство у справах ветеранів. Також Рада підтримала призначення виконувача обов’язків міністра фінансів України Оксану Маркарову на посаду міністра фінансів.

Крім того сьогодні нардепи підтримали відставку міністра аграрної політикиЗаяву про відставку Кутовий подав ще 23 травня 2017 року.

Зазначимо, що закон України про державний бюджет розглядається Верховною Радою у трьох читаннях. Між першим та другим читаннями депутати можуть вносити до нього правки, водночас після ухвалення закону у другому читанні депутати правки вносити неможливо.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: