Дерев‘янко розказав про свій сон зі Стівом Джобсом і його висунули в президенти

Дерев‘янко розказав про свій сон зі Стівом Джобсом і його висунули в президенти
Дерев’янко: Потрібно дати людям нові можливості

Партія «Воля» висунула позафракційного народного депутата кандидатом в президенти

Позачерговий з’їзд партії «Воля» висунув позафракційного народного депутата Юрія Дерев‘янка у кандидати в президенти України. У заході взяли участь 1100 осіб з усієї України. Про це повідомляє прес-служба політика.

Голосування відбувалось за допомогою електронної системи. Перед цим на сцені з’явилась голограма Юрія Дерев’янка, яка повідомила: «Мені наснився Стів Джобс, який мені сказав: Ти маєш піти, зайти у кожен їхній смартфон, отримати лайк і ви усі переможете. Дай людям цифрову державу! Хай люди живуть вільно!».

Програма Дерев’янка в економіці передбачає: ліквідацію штучних монополій та громадянський контроль над природними монополіями та нову податкову ліберальну систему:

- зменшення ПДВ з 20% до 15%;
- всі податки на заробітну плату - не більше 20%;
- у 3-4 разу скоротити кількість дозвільних документів, а також чисельність держслужбовців;
- введення мораторію на перевірки малого та середнього бізнесу до ухвалення ліберального податкового законодавства;
- 10% - єдине правило розмитнення для всіх авто,
- легалізація всіх видів підприємницької діяльності, у тому числі обігу ринку криптовалют з нульовою ставкою оподаткування прибутку на 10 років.

Дерев’янко заявив про необхідність забезпечення для українців права на захист свого життя, себе, своєї родини, майна за допомогою вогнепальної зброї.

Депутат виступає за механізм формування і контролю влади через елементи прямої демократії.

«Система виборів має бути побудована за відкритими партійними списками з забороною телевізійної та бордової політичної реклами, відміною мажоритарки», - заявив Дерев’янко. Він підкреслив необхідність ухвалити закон про імпічмент президента, який зареєстрував в парламенті, а також дати людям право відкликати будь-якого високопосадовця.

Висуванець також вважає, що суддя, рішення якого двічі на рік скасовує ЄСПЛ, має автоматично звільнятися з посади.

Дерев’янко переконаний, що держава має бути не «сакральним божеством», а сервісом.

«Держава-сервіс починається з цифрової держави, коли є безкоштовний високоякісний Інтернет у кожному куточку України. Людина зможе отримати будь-які сервіси через смартфон чи комп'ютер без черг, корупції та приниження з боку чиновників через свій електронний кабінет», - заявив Дерев’янко.

Він також пропонує запровадити систему екологічного моніторингу. «Безпечне екологічне довкілля - це здоров'я людини. Захистити екологію - це наш обов'язок перед нашими дітьми», - сказав висуванець.

Дерев’янко зауважив, що завжди відстоював і буде відстоювати гуманне ставлення до тварин.

«Потрібно дати людям нові можливості - використати цифрові технології - зайти в кожен смартфон, розірвати монополію телеканалів, об'єднатися, отримати перемогу. І тоді спільними зусиллями ми зможемо поставити країну на ноги», - переконаний висуванець.

Нагадаємо, 19 обласних команд «Руху нових сил Михайла Саакашвілі» та 90% депутатів місцевих рад прийняли рішення про вихід з цієї партії. Далі політична команда продовжить політичну діяльність у партії «Воля». Таке рішення було прийнято під час форуму, що відбувся у Києві, 24 грудня за участі близько 450 представників зі 100 міст України.

До вашої уваги:  
  • Детальніше про президентські вибори читайте тут

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: