Холодницький заявив, що в Ситника параноя та порадив йому сходити до психіатра

Холодницький заявив, що в Ситника параноя та порадив йому сходити до психіатра
Назар Холодницький та Артем Ситник

Холодницький пообіцяв не мститися нікому

Очільник Спеціалізованої антикорупційної прокурори Назар Холодницький заявляє, що не збирається мститися директору Національного антикорупційного бюро Артему Ситнику, та вважає, що у глави НАБУ параноя і йому потрібно сходити до психіатра.

Про це він сказав в інтерв'ю DW.

«Ну у людини просто параноя, йому всі мстяться, за ним всі стежать, його всі прослуховують. Людині треба буде до психіатра сходити», - сказав Холодницький.

Також він відзначив, що не збирається йти з посади.

«Я не прийшов сюди, щоб просто піти. Тому що так комусь захотілось. Процес триває, все що нас не вбиває, робить нас сильнішим. Я налаштований на бій. Ми будемо показувати результат», - відзначив антикорупційний прокурор.

Разом з тим він сказав, що не раз замислювався про відставку.

«Замислювався, і не раз. І ще до подій з акваріумом ( справа щодо «жучків» у акваріумі, - ред). Вперше почав замислюватись ще у вересні 2017 року. Скажу відверто: є моральна втома, є бажання щось змінити, в тому числі своєму житті, але не піти опльованим, тому що так комусь захотілось. Я як прийшов на цю посаду з квартири у Вишневому, так і вернуся в цю квартиру у Вишневому з цієї посади», - зазначив він.

Окрім того, Холодницький пообіцяв не мститися нікому.

«Я не буду мститися точно. Хай там хто що не каже. Але те, що тепер прокурори стали уважніше читати документи, всі які надходять, ну, хай подякують собі», - підкреслив він.

Як повідомлялось, 20 березня на зовнішній поверхні акваріума в робочому кабінеті Холодницького виявили приховані засоби прослуховування. Пізніше ЗМІ повідомили про те, що кабінет антикорупційного прокурора прослуховувало НАБУ зі згоди генерального прокурора.

Директор НАБУ Артем Ситник заявив, що під час прослуховування кабінету Холодницкого вдалося зафіксувати інформацію про тиск на певних посадових осіб для прийняття ними певних рішень.

Кваліфікаційно-дисциплінарна комісія прокурорів на засіданні 26 липня розгляне справу щодо можливого звільнення керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького.

Також у комісії спростували поширену раніше у ЗМІ інформацію, начебто у висновку комісії прокурорів доповідач у дисциплінарній справі щодо керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького рекомендує накласти на нього догану та не звільняти.

Раніше у ЗМІ з’явилась інформація про те, що КДКП винесла свої рекомендації щодо справи стосовно Холодницького; у висновку рекомендується накласти на нього догану, але не звільняти.

Читайте також матеріали «Главкома»:

Акваріумгейт. Як топлять Холодницького

Антикорупційний Камеді Клаб. Як Холодницький та Ситник повеселили депутатів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: