Коли ти нападеш на Авакова, – Саакашвілі розповів про конфлікт з міністром

Коли ти нападеш на Авакова, – Саакашвілі розповів про конфлікт з міністром
«Конфлікт з Арсеном Аваковим у 2015 році виник тому, що міністр внутрішніх справ був «фронтменом системи» – Саакашвілі

«В мене був конфлікт із системою» – Саакашвілі

Новопризначений голова виконавчого комітету реформ Михайло Саакашвілі заявив в ефірі телеканала «24», що в його функції не входять конфлікти, зокрема із міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим.

«Коли я повернувся до України, кожне друге запитання було «коли ти нападеш Авакова?» – сказав Саакашвілі. – Це не моя функція. Я не хочу бути в центрі конфліктів. Я хочу результатів. Зараз в Україну приходить дуже велика кризова хвиля».

14 грудня 2015 року на засіданні Національної ради реформ у Києві на той момент голова Одеської облдержадміністрації Саакашвілі і глава МВС Аваков влаштували скандал. Під час суперечки Аваков кинув у Саакашвілі склянку води і порадив забиратися з країни.

Голова виконкому реформ нагадав, що підґрунтям інциденту був конфлікт навколо Одеського припортового заводу, а Аваков і «Народний фронт» були у нього втягнуті.

«Я не знаю, як вважає Аваков, що в нього, може, й був особистий конфлікт зі мною, але в мене був конфлікт із системою. І там було багато особистостей, не тільки Аваков, але він був їх фронтменом. Він там їх захищав. Але це не була сутичка з ним чи проблеми з ним», – пояснив Саакашвілі.

У 2004–2013 роках Саакашвілі був президентом Грузії. Після закінчення другої каденції 2013 року він покинув країну, зараз проживає в Україні, у нього є українське громадянство.

Як повідомлялося, 7 травня Президент України Володимир Зеленський призначив екс-президента Грузії та колишнього голову Одеської ОДА Міхеїла Саакашвілі головою Виконавчого комітету реформ.

Нагадаємо, прем’єр Грузії розповів про дії у відповідь на призначення Саакашвілі.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: