Куди зникла Тимошенко? У «Батьківщині» не коментують відсутність лідерки у парламенті

Куди зникла Тимошенко? У «Батьківщині» не коментують відсутність лідерки у парламенті
Юлія Тимошенко
Фото: інстаграм-акаунт Ю.Т.

Прес-секретарка народної обраниці відмовилася давати коментар щодо місцезнаходження Тимошенко

Народний депутат, лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко після Нового року жодного разу не з'являлася на публіці.

Згідно із даними електронної реєстрації, останній раз Тимошенко була у Верховній Раді 17 січня та на всіх голосуваннях вона значиться як «відсутня».

.png_02

Політики-конкуренти вже почали говорити, що її ігнорування деяких законопроектів (відсутність на голосуванні) може негативно вплинути на подальшу кар’єру. Наприклад, Мустафа Найєм зазначає: те, що Тимошенко не проголосувала за закон про реінтеграцію Донбасу, де Росію названо агресором, нічого позитивного їй в майбутньому не принесе.

А Павло Нусс, який входить у так званий «пул блогерів Банкової», навіть пригрозив Тимошенко тим, що якщо вона не дасть відповіді на його питання щодо непроголосованого нею законопроекту та «загадкової» відпустки, щодо неї буде порушено питання корупційної діяльності. 

«У разі відсутності Вашої реакції, за підтримки громадських активістів та ряду народних депутатів нами буде направлений офіційний запит в Національне агентство з питань запобігання корупції та Національне антикорупційне бюро України з вимогою повторної перевірки вашої декларації на відповідність задекларованих вами доходів до ваших витрат», — написав він.

Голосування за проект Закону про особливості державної політики із забезпечення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями в Донецькій та Луганській областях 18.01.2018

1_01

На офіційному сайті опозиціонерки останнє оновлення датоване 2 січня — коментар щодо вбивства правозахисниці Ірини Ноздровської.

.png_03

Якщо вірити офіційній сторінці Тимошенко у Фейсбуці, де викладаються чи не всі відеосюжети, що висвітлюють її діяльність, останню прес-конференцію депутатка давала 25 грудня минулого року.

11111

Остання публікація в соціальних мережах — пост в Інстаграмі від 9 січня із закликом «перетворювати Україну з чистого аркуша».

.png_06

«Главком» звернувся до прес-служби політика, щоб дізнатися, де нині знаходиться народна обраниця і якою була причина її фізичної відсутності у парламенті минулого пленарного тижня. Марина Сорока, прес-секретар Тимошенко, повідомила, що сама нині у відпустці і буде готова відповідати на питання трохи згодом. 

Читайте також: Політолог не радить Тимошенко зближуватись з Саакашвілі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: