Москаль лютує через рішення мерії Рахова щодо відставки Порошенка, Авакова і Луценка

Москаль лютує через рішення мерії Рахова щодо відставки Порошенка, Авакова і Луценка
Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль

Москаль пригрозив міськраді Рахова достроковими виборами

Рахівська міська рада ухвалила резонансне рішення на черговій сесії. За те, щоб звернутися до Верховної Ради України з вимогою відставки Арсена Авакова, Юрія Луценка та імпічменту Петра Порошенка проголосувало 17 з 26 депутатів Рахівської міськради.

Про це повідомляє Mukachevo.net.

Підтримав звернення депутатів також і мер Рахова Віктор Медвідь. У зверненні йдеться про те, що відставка генпрокурора і глави МВС, а також імпічмент президента має стати відповідальністю за розгін протестувальників під Верховною Радою 3 березня.

Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль відреагував на це рішення Рахівської міськради, підкресливши, що «такі рішення – не компетенція місцевих рад, які повинні діяти тільки згідно з законом «Про місцеве самоврядування в Україні».

Він додав, що оскаржить рішення Рахівської міської ради з вимогами про імпічмент президента в Закарпатському окружному адміністративному суді.

«Те, що це рішення буде скасоване судом, у мене ніяких сумнівів немає. Після цього особисто я ініціюю перед Верховною Радою України питання про дострокове припинення повноважень Рахівської міськради та призначення позачергових виборів», – підкреслив Москаль.

Нагадаємо, у суботу вранці, 3 березня, правоохоронці почали зносити наметове містечко біля Верховної Ради. Мешканці містечка були затримані поліцією. Дивіться відео з місця події.

У двох відділках поліції Києва перебували понад 110 протестувальників, затриманих під час сутичок біля наметового містечка під Верховною Радою.

У наметовому містечку під Верховною Радою на вулиці Грушевського під час проведення слідчих дій поліція виявила 10 гранат, схожих на бойові.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: