У протестувальників під Радою знайшли десять гранат

У протестувальників під Радою знайшли десять гранат
Знайдена граната
Фото: Зорян Шкіряк / Facebook

Поліція виявила у наметовому містечку 10 предметів схожих на бойові гранати Ф-1 та РГД-5, пляшки з запалювальною сумішшю, металеві палки, ножі

У наметовому містечку під Верховною Радою на вулиці Грушевського під час проведення слідчих дій поліція виявила 10 гранат, схожих на бойові. Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк.

«Під час огляду вже знайдено понад 10 предметів схожих на бойові гранати Ф-1 та РГД-5, пляшки з запалювальною сумішшю, металеві палки (для нападу на поліцейських ), ножі та ін. Будуть проведені відповідні експертизи для з‘ясування всіх обставин та встановлення походження цих предметів», - написав він у Facebook.

За його словами, ці предмети було знайдено під час проведення слідчих дій, санкціонованих рішенням суду, в тимчасових помешканнях і в зоні проживання протестувальників.

«За рішенням суду, в рамках проведення слідчих дій у двох кримінальних провадженнях, були здійснені всі необхідні законні заходи на виконання цієї ухвали», - зазначає радник голови МВС.

Наразі, ситуація в центрі Києва спокійна і перебуває під повним контролем правоохоронних органів, додав Шкіряк.

Нагадаємо, у суботу вранці правоохоронці почали зносити наметове містечко біля Верховної Ради. Мешканці містечка були затримані поліцією. Дивіться відео з місця події.

У двох відділках поліції Києва перебувають понад 110 протестувальників, затриманих під час сутичок біля наметового містечка під Верховною Радою.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: