На Донбасі буде проведено ротацію військ

На Донбасі буде проведено ротацію військ
Порошенко під час візиту в Авдіївку 22 жовтня 2017 року

Підрозділи повернуться у місця своєї постійної дислокації, а на їх місце прийдуть інші

Президент Петро Порошенко заявив, що найближчим часом підрозділи, які несуть службу в районі проведення антитерористичної операції на Донбасі, будуть замінені іншими. Про це інформує прес-служба глави держави.

Зокрема Порошенко зауважив, що підрозділи повернуться у місця своєї постійної дислокації, на яких їх чекають - на Волині, в Білій Церкві, Чугуєві, Сєвєродонецьку.

«На вашу заміну приходять інші бригади, які будуть міцно тримати ваші позиції», - сказав президент під час відвідування 72-ї бригади в Авдіївці. За його словами, українська армія повністю змінилась за три роки, а українські воїни є гарантами незалежності Української держави.

«Я хочу сказати, що українська армія кардинально змінилася. Ми маємо інше речове забезпечення, харчове забезпечення. Та не лише це складає силу українського війська. В першу чергу - це український воїн. Воїн, який воює за свою землю, не віддаючи жодного клаптика ворогу. Воїн, проти якого виявилися неефективними російська пропаганда і технології гібридної війни. Воїн, який демонструє найкращі зразки вірності присязі, мужності і героїзму», - підкреслив президент.

«Ви є гарантом незалежності нашої держави. Вам сьогодні вірить український народ. Вас боїться ворог», - відзначив верховний головнокомандувач .

Порошенко подякував військовослужбовцям славетних 72-ї, 14-ї, 92-ї, 53-ї бригад за блискуче виконання поставлених ним, а також міністром оборони завдань. Голова держави передав сертифікати для преміювання найкращих військових 72-ї бригади.

Як повідомлялося, президент і верховний головнокомандувач Збройних сил України Петро Порошенко прибув до Авдіївки Донецької області, де разом з міністром оборони Степаном Полтораком провів нараду щодо оперативної обстановки на фронті.

Порошенко вручив нагороди військовослужбовцям, які захищають Україну.

Глава держави заявив, що робить усе задля спорядження на Донбас миротворчої місії ООН.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: