«Нацдружини» взяли під охорону телеканал ZIK

«Нацдружини» взяли під охорону телеканал ZIK

Журналісти самі попросили про охорону представників організації

Представники «Національних дружин» охороняють телеканал ZIK, що його олігарх Петро Димінський переписав на дружину. Про це повідомили журналісти ZIK у коментарі виданню INSIDER.

Як повідомляється, адміністрація сайту телеканалу покликала «Нацдружини» через чутки про підготовку силового захоплення приміщення.

«Вони захищають не власника, а журналістів, які попросили про допомогу. Якщо буде поліцейське захоплення, то хлопці будуть тільки моніторити ситуацію, якщо прийдуть тітушки - то будуть стримувати, поки не підтягнуться основні сили», - повідомив прес-секретар «Національного корпусу» Роман Чернишев.

Також він розповів, що зараз активісти позмінно чергують по 8-10 осіб на території каналу.

Раніше повідомлялося, що Димінський вибув зі складу власників телеканалу ZIK та переписав його на дружину та доньок.

Нагадаємо, 18 серпня в районі села Ямельня у Львівській області автомобіль Димінського став учасником аварії, в результаті якої загинула 31-річна Наталія Трила. Тоді провину за аварію взяв на себе охоронець Димінського Андрій Борщ. Він був узятий під варту, проте згодом суд пом'якшив міру запобіжного заходу на цілодобовий домашній арешт.

Сам Димінський з 22 серпня перебуває за межами України.

Пізніше президента «Карпат» було оголошено в національний розшук, та він звернувся в Інтепол з проханням скасувати це рішення Нацполіції.

1 березня Печерський районний суд Києва ухвалив рішення заочно заарештувати бізнесмена, президента ФК «Карпати» Петра Димінського.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: