Олігарх Димінський переписав телеканал ZIK на дружину та дітей

Олігарх Димінський переписав телеканал ZIK на дружину та дітей
Петро Димінський

Крім того, на каналі відбулися кадрові перестановки

Український олігарх Петро Димінський вибув зі складу власників телеканалу ZIK. Про це повідомляє Національна рада з питань телебачення і радіомовлення.

«Зі складу власників вибув Димінський Петро Петрович, відтепер  кінцевими  бенефіціарами будуть лише  три особи:  Димінська Олена Іванівна,  Димінська Жанна Петрівна, Димінська Анастасія Петрівна (це дружина та доньки бізнесмена - Ред.). Змінився і склад пов’язаних осіб, а також директор – замість Ігоря Туркевича став Віктор Козій. », — йдеться у повідомленні.

Туркевич разом із Вадимом Заком вибув з редакційної ради мовників, до якої входять Козій, Тарас Смакула, Данило Нікуленко та Остап Дроздов.

Нагадаємо, 18 серпня в районі села Ямельня у Львівській області автомобіль Димінського став учасником аварії, в результаті якої загинула 31-річна Наталія Трила. Тоді провину за аварію взяв на себе охоронець Димінського Андрій Борщ. Він був узятий під варту, проте згодом суд пом'якшив міру запобіжного заходу на цілодобовий домашній арешт.

Сам Димінський з 22 серпня перебуває за межами України.

Пізніше президента «Карпат» було оголошено в національний розшук, та він звернувся в Інтепрол з проханням скасувати це рішення Нацполіції.

1 березня Печерський районний суд Києва прийняв рішення заочно заарештувати бізнесмена, президента ФК «Карпати» Петра Димінського.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: