Намети під Радою «розтрощено» – Соболєв

Намети під Радою «розтрощено» – Соболєв
Правоохоронці біля Ради
Фото: Артем Шевченко, Facebook

Соболєв повідомив, що намети під Радою «розтрощено»

Спецпризначенці у суботу зранку зачистили наметове містечко під Верховною Радою у Києві. Про це заявив народний депутат фракції «Самопомочі» Єгор Соболєв.

За його словами, є затримані.

«Наметовий табір на Грушевського розтрощено спецпризначенцями. Атакували кілька сотень одразу з трьох боків. Оборонялися десятки. Через морози останніх днів багато наших активістів, що жили в наметах, похворіли і ми відправили їх по домах. Майже усі, хто сьогодні був на Грушевського, затримані. У двох розбиті голови, їх забрали швидкі. Їдемо до Печерського райвідділку поліції, куди їх ймовірно мали доставити», - написав у Facebook Соболєв.

Близько 7-ої години ранку Соболєв повідомив про початок зачистки наметового містечка. За його словами, силовики підігнали водомети.

Рух визволення поширив відео з-під Верховної Ради, на якому видно запалені шини і дим від них. Кадри також засвідчують, як силовики оточили містечко.

Нагадаємо, раніше речник Міністерства внутрішніх справ Артем Шевченко заявив, що дії силовиків під Радою викликані слідчими діями у рамках розслідування декількох кримінальних проваджень.

У суботу вранці правоохоронці почали зносити наметове містечко біля Верховної Ради.

У четвер деякі депутати повідомляли, що правоохоронці можуть спробувати прибрати наметове містечко під стінами Верховної Ради України. Проте, у прес-службі поліції Києва заперечили цю інформацію. 

У п'ятницю кількість наметів у містечку зменшилася Самі активісти прибрали ті намети, які розташовані за межами встановленої ними ж огорожі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: