Знесення наметів під Радою: у Авакова назвали це «слідчими діями»

Знесення наметів під Радою: у Авакова назвали це «слідчими діями»
Правоохоронці біля Ради
Фото: Артем Шевченко, Facebook

Перешкоджання слідчим діям під Радою припиняються відповідно до закону, заявили у МВС

Сьогодні зранку поліція біля Верховної Ради України проводить слідчі дії у рамках розслідування декількох кримінальних проваджень. Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook речник Міністерства внутрішніх справ Артем Шевченко.

«Відповідно до ухвали суду поліція проводить слідчі дії під ВР у рамках розслідування декількох кримінальних проваджень. Перешкоджання цим слідчим діям припиняються відповідно до закону», - написав він.

Як повідомлялося, у суботу вранці правоохоронці почали зносити наметове містечко біля Верховної Ради. Мешканці містечка були затримані поліцією. Дивіться пряму трансляцію з місця події.

Нагадаємо, у четвер деякі депутати повідомляли, що правоохоронці можуть спробувати прибрати наметове містечко під стінами Верховної Ради України. Проте, у прес-службі поліції Києва заперечили цю інформацію. 

«Жодних зачисток наметового табору під Верховною Радою не відбувається, поліція просто забезпечує порядок під стінами ВР. Столичні поліцейські посилили заходи безпеки в урядовому кварталі з метою належного забезпечення правопорядку під час засідання Верховної Ради. Кількість залучених правоохоронців може змінюватися, відповідно до ситуації», - заявили у прес-службі поліції Києва.

У п'ятницю кількість наметів у містечку зменшилася Самі активісти прибрали ті намети, які розташовані за межами встановленої ними ж огорожі.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: