Найєм вже замахнувся на вибори-2024

Найєм вже замахнувся на вибори-2024
Мустафа Найєм

У «Демальянсі» розказали, як зможуть знайти в суспільстві набагато більше прихильників, ніж мають зараз

Мустафа Найєм, член політичної ради партії «Демальянс», поділився у коментарі «Главкому» своїми думками як щодо прийдешніх виборів у 2019 році, так і щодо виборів-2024.

«Потрібне об’єднання більш-менш тверезих та здорових сил в парламенті і поза ним. Це стосується громадських активістів, людей, які перебували в органах державної влади. Яким шляхом буде рухатись ця група людей – чи висувати єдиного кандидата від себе, чи схилятись до чинного кандидата на нашому полі – визначить час. Але цей інтеграційний процес йде і в ньому залучена достатня кількість політиків і громадських діячів. Сподіваюсь, нам всім вдасться впоратись з власними амбіціями», — говорить Найєм.

Він підкреслює, що те покоління, яке було під час Майдану, з різних причин не змогло об’єднатись в одну команду. «Багато з них пішли у владу, почали займатись справами, близькими до політики, і втратити цей потенціал та не конвертувати його у реальну політичну силу було б неправильним. Причому планування є набагато глибше, ніж на ці президентські та парламентські вибори – на місцеві вибори і на 2024-й рік. У такій перспективі ми зможемо знайти в суспільстві набагато більше прихильників», — резюмував політик.

Читайте також матеріал «Главкома»: Третього не дано: як шукають альтернативу Порошенку і Тимошенко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: