Парубій закликав депутатів скасувати е-декларування для громадських активістів

Парубій закликав депутатів скасувати е-декларування для громадських активістів
Спікер Верховної Ради Андрій Парубій
Фото: Главком

Парубій пообіцяв скористатись своїми повноваженнями, щоб наполягти на зібранні комітету Ради у достатній кількості для прийняття рішення

Спікер Верховної Ради Андрій Парубій закликав українських депутатів проголосувати про скасування електронного декларування для громадських активістів та іноземців-членів наглядових рад.

Про це повідомляє телеканал «Еспресо».

«Комітет матиме змогу розглянути законпроект у перерві між 12.00 - 12.30. Я скористаюсь своїми повноваженнями, щоб наполягти на зібранні комітету у достатній кількості для прийняття рішення. Воно може бути позитивне чи негативне. Яке б рішення не було, воно дозволить мені поставити питання на розгляд у Верховній Раді і приймати рішення», - пояснив Парубій.

Він також заявив, що влада повинна приймати рішучі і дуже зрозумілі рішення.

«Повністю скасування е-декларування для громадських діячів, а також іноземців, які є членами наглядової ради. І також декриміналізація для цієї категорії осіб», - зазначив спікер.

Парубій також розповів про плани Ради щодо закону «Про національну безпеку».

«Ключова дискусія, яка відбувається на рівні комітету, про те, чи рекомендовані поправки НАТО включати у першому читанні, чи у другом. Хочу нагадати, що закон про національну безпеку має на меті реформування системи безпеки України для приведення українського сектору безпеки до стандартів НАТО», - підсумував голова Ради.

Раніше Парубій заявляв, що на поточному пленарному тижні Верховна Рада розгляне питання скасування е-декларування для громадських діячів – антикорупціонерів, блоки питань місцевого самоврядування, екології, реформи парламенту і національної безпеки

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: