Питання стоїть так: ми хочемо зупинити війну чи виграти — нардеп Білецький

Питання стоїть так: ми хочемо зупинити війну чи виграти — нардеп Білецький
Лідер «Національного корпусу» Андрій Білецький
Фото: Станіслав Груздєв

«Українській армії треба стати на порядок вищою за організацією, системою управління і підготовкою, ніж армії «ЛНР» та «ДНР»»

Лідер «Національного корпусу» Андрій Білецький вважає, що Україні вже час поставити питання руба: ми дійсно хочемо «зупинити» війну або хочемо виграти, тобто повернути території? Свої думки з цього приводу політик висловив у  інтерв’ю «Главкому».

«Ми повинні відповісти чітко на запитання: ми дійсно хочемо «зупинити» війну? Якщо так, то це — шлях Кіпру з його розподілом на «турецьку» і «грецьку» частини. Або це – приклад Ірландії, де є Північна Ірландія і Республіка Ірландія. Тож ми хочемо війну зупинити чи ми хочемо війну виграти, тобто повернути території?» — ставить питання Білецький.

Політик переконаний, що нам потрібен другий варіант, бо в іншому разі усі проблеми нікуди не зникнуть — рано чи пізно це призведе до збройного протистояння.

«Якщо ми хочемо виграти війну, хто там і що б не брехав, іншого варіанту в історії людства не існувало — це військово-політичний шлях, а не політико-дипломатичний. Тобто є тільки один шлях — військовий, частково з допомогою спецслужб, політики, дипломатії та багато чого іншого», — говорить він.

Тим же часом Білецький стверджує, що він би теж, як наразі держава, не форсував би бойові дії.

«Українській армії справді треба стати на ноги і стати армією на порядок вищою за організацією, системою управління і підготовкою, ніж армії «ЛНР» та «ДНР», або навіть основний масив сухопутних військ РФ», — пояснює політик.

Повну версію інтерв’ю читайте тут: Андрій Білецький: Влада знищила авторитет добробатів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: