Порошенко вимагає звільнити українських політв'язнів: фото

Порошенко вимагає звільнити українських політв'язнів: фото
Порошенко разом із Клімкіним

Глава держави розмістив фото, де тримає банер з вимогою до Кремля

Президент України Петро Порошенко вимагає у Кремля звільнити українських політв'язнів. Відповідну заяву він оприлюднив у соцмережах.

«Увесь світ став на підтримку Володимира Балуха, який в знак протесту голодує вже 89 днів, Олега Сенцова, який голодує 34 дні, Олександра Шумкова, який голодує 23 дні — та понад 70 українських політичних в’язнів, яких насильницько утримує та катує кремлівський режим. Вимагаємо від Кремля свободу українським політв'язням!», — йдеться у повідомленні президента у соцмережах.

Там же глава держави розмістив відповідне фото. На ньому видно, як президент разом з міністром іноземних справ Павлом Клімкіним сфотографувались на фоні будівлі Міністерства закордонних справ, тримаючи банера з вимогою звільнити політв'язнів.

Раніше сьогодні президент України Петро Порошенко провів телефонну розмову з президентом Франції Еммануелем Макроном. Співрозмовники обговорили безпекову ситуацію на Донбасі та необхідність запровадження миротворчої місії ООН на всій його окупованій території.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: