Рабінович: За даними західних експертів, ВВП України за 26 років впав більше всіх в світі

Рабінович: За даними західних експертів, ВВП України за 26 років впав більше всіх в світі

Рабінович роздивився в Україні змову влади і «покровителів»

В результаті цілеспрямованої змови української влади та їх міжнародних покровителів ВВП України за 26 років впав більше всіх в світі. Про це заявив народний депутат України, лідер політичної партії «За життя» Вадим Рабінович в ефірі національного телеканалу «112 Україна».

«Нам втовкмачують через телевізор всякі чиновники, що все добре, що економіка піднімається. Але давайте я вам приведу прості приклади. Подивимося на цифри. При розвалі Радянського Союзу Україна мала найкращі стартові позиції з усіх країн, які вийшли з СРСР. І це ніхто не може заперечувати. А що сталося далі? А далі сталася катастрофа! Ми повинні були стати конкурентами найпередовіших і сильних країн. І вони це розуміли. Тому я думаю, що проти України працював і працює цілеспрямована змова. Це єдина земля в Європі, яку таким нахабним чином звільняють для того, щоб вона була плацдармом для інших країн», - зазначив Рабінович.

Рабінович підкреслив, що згідно з даними міжнародних аналітиків, за 26 років незалежності ВВП України впав більше всіх в світі.

«Давайте я вам приведу цифри, щоб ми не були голослівні. Україна в 91-му році випускала 196 тис. автомобілів на рік, в 2017-му році - 8 тис. Ми випускали трактори - 106-107 тис. Щорічно, сьогодні ми випускаємо 3 тис. Я можу розповісти вам по всіх галузях, що відбувається. Повторюю - Україна могла скласти конкуренцію найсильнішим державам світу. Але що ж сталося? За даними західних служб, за 26 років ВВП України впав більше всіх в світі. Нас випередили Зімбабве і Центральноафриканська Республіка. Чи є якась підстава цього? Ми що, за цей час зіпсувалися? Ні, підстав до цього немає», - переконаний Рабінович.

На його думку, останнє місце по росту ВВП означає лише одне - 26 років українські правителі і їх міжнародні покровителі цілеспрямовано знищували країну.

«Результати всіх постсоціалістичних республік, включаючи Киргизстан, Узбекистан, Молдову, і кого хочете, набагато краще, ніж українські. Ну що таке сталося з нами? Ми ж не гірше стали, не змінилися. Нас просто цілеспрямовано вбивають наші правителі і їх міжнародні покровителі, які роблять з України випалене поле, щоб використовувати нашу землю і наших людей. Такого не може бути, щоб Україна з таким потенціалом, з такою землею і з такими людьми впала на саме дно. У нас в світі найостанніше місце по росту ВВП. Це означає лише одне - 26 років країну цілеспрямовано знищували. І зараз до влади знову рвуться ті, хто брав у цьому участь. Люди, візьміться за голову! Не голосуйте більше за жодну людину, яка була вже при владі», - закликав Рабінович.

Народний депутат також додав, що за роки незалежності суттєво зменшився науковий і технічний потенціал України, проте ніхто за це так і не відповів.

«На початку 90-х років на «Південмаші» працювало більше 60 тис. чоловік, і вони випускали космічні кораблі. А що сьогодні? Скільки там людей? 6 тис. Випускають каструлі! І після цього вони розповідають нам, як добре стало жити! На початку 90-х років науковий потенціал України був абсолютно на рівні Франції та Німеччини. Але за період з 1991 по 2017 рр. ми з вами втратили все, що могли. З моменту здобуття незалежності кількість українських вчених зменшилася в 6 разів!»- висловив обурення Рабінович.

Нагадаємо, раніше Рабінович заявив, що тарифи на комунальні послуги в Україні піднімають в інтересах лідерів Опоблоку Сергія Льовочкіна і Юрія Бойка, які володіють українськими облгазами.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: