Стала відома реакція Банкової на останні заяви Путіна

Стала відома реакція Банкової на останні заяви Путіна

Порошенко ніколи не погодиться на мир на умовах країни-агресора, підкреслює Банкова

Заяви Путіна там назвали втручанням у виборчий процес в Україні

Останні заяви президента Росії Володимира Путіна мають на меті вплинути на результати виборів, які незабаром відбудуться в Україні. Про це заявив речник глави української держави Святослав Цеголко.

За його словами, сьогоднішні заяви Путіна є явним прикладом його втручання у виборчий процес в Україні, попри те, що кампанія ще навіть не почалася.

«Очевидною є неприязнь Путіна до Порошенка як державного діяча, який зірвав плани Кремля із повернення України під контроль Російської імперії. Тому питання про владу в Україні вирішуватиме не Кремль, а український народ», - написав Цеголко у Facebook.

Речник президента підкреслив, що чинний глава держави виступав і виступає за політико-дипломатичне врегулювання війни на Донбасі, але ніколи не погодиться на мир на умовах країни-агресора.

«Глава держави й надалі, поєднуючи оборонні й дипломатичні зусилля, захищатиме суверенітет, територіальну цілісність і незалежність держави. І він боротиметься за таке мирне врегулювання, яке відповідає національним інтересам України, а не Росії-агресора», - відзначив Цеголко.

Раніше президент Росії Володимир Путін, незважаючи на численні пропозиції Києва проводити обмін заручниками, звинуватив Україну в небажанні це робити. Він також звинуватив українську владу у відсутності бажання врегулювати конфлікт на Донбасі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: