У Тарути пояснили, чому назвали його виборчу програму саме так

У Тарути пояснили, чому назвали його виборчу програму саме так
Володимир Колот вважає програму своєї партії абсолютно реалістичною

Українці чекають миру, добробуту і поваги, тому програма партії «Основа» так і називається, - Колот

Голова Київської міської організації партії «Основа» Володимир Колот назвав пріоритети кандидата у президенти від цієї політичної сили

«Національна  ідея для України – мир, добробут, повага»  - таку назву має виборча програма  кандидата в президенти лідера політичної партії «Основа»   Сергія Тарути. «Саме на реалізацію цих трьох складових чекають українці, - переконаний голова Київської міської організації політичної партії Володимир Колот. – Програма кандидата від нашої політичної сили є абсолютно реалістичною та не містить будь-яких популістських тез».

Колот нагадав, що мирний план урегулювання конфлікту на Донбасі Тарута представив понад два роки тому на Мюнхенській конференції з безпеки. Для проведення мирних перемовин поруч із Мінським форматом лідер «Основи» запропонував створити Віденський формат та запросити  до врегулювання військового конфлікту представників України, США, Росії, Німеччини, Франції, за участі Генерального секретаря ОБСЄ. Мирний план передбачає запровадження на тимчасово непідконтрольних територіях Міжнародної тимчасової адміністрації за підтримки миротворчого контингенту ООН.

Також основним завданням майбутнього глави держави є подолання бідності. За ініціативою політичної партії «Основа» провідними економістами та науковцями було розроблено «Доктрину збалансованого розвитку «Україна 2030», що передбачає проведення невідкладних економічних перетворень, збільшення внутрішнього валового продукту, залучення інвестицій, підвищення середніх зарплат та пенсій до рівня країн Східної Європи та поліпшення соціального захисту людей.

Наступною складовою програми Сергія Тарути є відновлення поваги до людини. «Нараховуючи мізерні пенсії, за які не можна прожити, держава принижує своїх громадян. Заробітна плата, за яку навіть не можна сплатити комунальні послуги, – це теж приниження людини», - пояснює Колот. Він стверджує, що пріоритетами Тарути є відновлення територіальної цілісності України, гарантування безпеки та захист прав громадян України, просування інтересів вітчизняного бізнесу за кордоном.

Нагадаємо, партія «Основа» у вересні минулого року провела внутрішній праймеріз, під час якого 96% опитаних висловилися за участь політичної сили в чергових президентських перегонах. А 87% підтримали кандидатуру Сергія Тарути.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: