У партії «Основа» назвали зарплату, що повинні отримувати українці

У партії «Основа» назвали зарплату, що повинні отримувати українці
Володимир Колот вважає, що приріст  економіки щорічно на 10-15 відсотків дасть поштовх для розвитку країни

Середня зарплатня в Україні повинна бути від €660 до €750

Голова Київської міської організації політичної партії «Основа» Володимир Колот вважає, що середня заробітна плата в Україні повинна відповідати її розмірам у країнах Східної Європи. Про це йдеться на сайті партії. 

За словами Колота, нині  в Польщі, Словаччині та Угорщині розмір зарплатні складає від 660 до 750 на місяць, а в Україні - вдвічі чи  втричі менше.

«У бюджеті цього року закладено лише три відсотки зростання ВВП. Це – шлях до подальшого зубожіння людей. Лише приріст  економіки щонайменше на 10-15 відсотків щорічно дасть поштовх для розвитку країни та подолання бідності. Для цього необхідно напрацювати певну  програму та вжити негайних заходів щодо виведення економіки з кризи. А сьогодні ми можемо констатувати лише кабальну залежність нашої економіки від позик МВФ. Це – шлях у безвихідь», - зауважив голова Київської міської організації політичної партії «Основа».

Колот зазначив, що економічна доктрина, розроблена політичною партією «Основа», має на меті стрімкий розвиток економіки України та створення двох мільйонів робочих місць.

«Підприємствам, котрі припинили свою діяльність протягом 2014-2018 років, ми пропонуємо надати безвідсоткові кредити для відновлення виробництва. У результаті таких заходів на роботу зможуть  повернутися ще майже мільйон людей. Отже, щонайменше  трьом мільйонам наших співвітчизників не потрібно буде виїжджати за кордон у пошуках кращої долі», - розповів керівник столичного партійного осередку.

Як зазначив Колот, економічна доктрина партії «Основа» передбачає посилення соціального захисту співвітчизників, збільшення мінімальних заробітних плат та пенсій.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: