Український президент поговорив з німецьким лідером про санкції проти Кремля

Український президент поговорив з німецьким лідером про санкції проти Кремля
Порошенко та Штайнмаєр

Німецький президент обговорив з Порошенком газотранспортні можливості України

Президент України Петро Порошенко провів зустріч з президентом ФРН Франком-Вальтером Штайнмаєром та обговорив з ним санкції проти Росії. Про це він написав на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

«Вдячний Президенту ФРН Франку-Вальтеру Штайнмаєру за підтримку міжнародних зусиль щодо мирного врегулювання ситуації на Донбасі. Говорили також про необхідність збереження і навіть посилення режиму санкцій проти Кремля.

Під час розмови з Президентом ФРН наголосили й на важливості використання газотранспортних можливостей України», - написав президент.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент України Петро Порошенко розповів канцлеру Німеччини Ангелі Мерккель про те, як бойовики терористичних організацій «Л-ДНР» порушують «великоднє» перемир'я.

Як повідомлялося, 6 квітня США ввели санкції проти 24 російських бізнесменів і чиновників, включених у так звану «Кремлівську доповідь». До їх числі, серед інших, глава Газпрому Олексій Міллер, міністр внутрішніх справ РФ Володимир Колокольцев, командувач Росгвардією Віктор Золотов, керівник Роскомнадзору Олександр Жаров, губернатор Тульської області Олексій Дюмін. Обмежувальні заходи накладені також на 14 російських компаній.

У той же час, як пишуть ЗМІ, найближчим часом влада США обговорить нові санкції проти Росії, пов'язані з останньою хімічною атакою в Сирії. Раніше президент США Дональд Трамп заявив, що за хімічну атаку доведеться «заплатити велику ціну», а Держдеп США поклав відповідальність за неї на Росію.

10 квітня Петро Порошенко під час візиту у Німеччину анонсував нові санкції проти Росії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: