В Дніпрі мітинг Тимошенко зібрав 10 тис. людей (фото)

В Дніпрі мітинг Тимошенко зібрав 10 тис. людей (фото)
Тимошенко розкритикувала медичну реформу

Нова влада впровадить справедливу персоніфіковану пенсійну систему, твердить Тимошенко

Відкрита зустріч Юлії Тимошенко із мешканцями Дніпра та області зібрала в центрі міста, на площі Героїв Майдану, майже 10 тисяч осіб. Про це повідомляє прес-служба «Батьківщини».

Спілкуванням із громадою лідер «Батьківщини» закінчила перший день свого робочого візиту на Дніпропетровщину.

Під час виступу Юлія Тимошенко зупинилася на пропозиціях «Нового економічного курсу», який розробила команда фахівців під її керівництвом.

Зокрема, лідер партії заявила, що нова влада впровадить справедливу персоніфіковану пенсійну систему , яка забезпечить літнім людям гідне життя.

«В світі давно вирішили це питання: з першого дня, коли людина пішла працювати, пенсійні внески сплачуються не кудись в небо, а на персональні рахунки людини. І все життя нараховуються відсотки на ці гроші в державних банках. І коли людина виходить на пенсію – у неї є рахунок і вона гідно забезпечена»,— зазначила лідер «Батьківщини».

Тимошенко розкритикувала і так звану медичну реформу, яку намагається сьогодні впроваджувати МОЗ. За її словами, ніхто не збирається лікувати людей на селі, а в місті медичні послуги другого рівня будуть платними, адже за консультації галузевих спеціалістів доведеться розраховуватися зі своєї кишені.

«Нам не потрібно вигадувати велосипед, а зробити те, що зробили всі цивілізовані країни – застосувати страхову медицину, знизити податкове навантаження і надати максимальний доступ до медичних послуг», – підсумувала лідер «Батьківщини».

Раніше Тимошенко заявила, що довгострокові кредити за європейськими ставками без першого внеску швидко забезпечать українців доступним житлом.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: