В опозиції запускають проведення президентських праймеріз

В опозиції запускають проведення президентських праймеріз
Юрій Дерев’янко

У партії «Рух нових сил» праймеріз планують запустити вже в найближчі тиждень-два

Перед президентськими виборами у 2019 році в опозиції запускають праймеріз. Про це в коментарі «Главкому» заявили представник партії «Рух нових сил» Юрій Дерев’янко та представник «Хвилі» Віктор Чумак

«Ми будемо проводити праймеріз всередині «Руху нових сил» і матимемо в його результаті кандидата (в президенти). Потім після проведення внутрішнього праймеріз пропонуватимемо європейським демократичним силам провести праймеріз між собою», — розповідає Дерев’янко.

За його словами, всередині «Руху нових сил» праймеріз запуститься в найближчі тиждень-два і до старту виборчої кампанії політики сподіваються провести праймеріз зі своїми партнерами. «Причому партнери мають брати участь у цьому не щоб просто потусуватись, а потім кожен йти своєю дорогою. Тому важливо правила та принципи погодити на березі», — додав Дерев’янко.

У свою чергу Чумак розповідає, що всередині його партії є розуміння того, що повинен залишитись один кандидат, і навіть є стратегія.

«Більше не уповноважений сказати. Зараз триває праймеріз між нами, але залишиться один, згідно з результатами соціологічних досліджень», — говорить Чумак.

«Я вважаю, що у кого вищий рівень підтримки, має показати перший місяць виборчої кампанії, хтось вважає, що треба визначитись за місяць до початку виборчої кампанії, але це лише узгодження термінів. Не можу бути гарантом діяльності всіх інших, а я зривати домовленості, якщо вони будуть досягнуті, точно не буду», — резюмував Чумак.

Читайте також матеріал «Главкома»: Третього не дано: як шукають альтернативу Порошенку і Тимошенко.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: