Віце-спікер Геращенко розказала українцям, який президент їм потрібен

Віце-спікер Геращенко розказала українцям, який президент їм потрібен

Українському народові на прийдешніх виборах президента варто обрати на головний пост в країні людину з політичним досвідом, який поведе Україну шляхом набуття членства в ЄС і НАТО. Про це заявила перший віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко під час мітингу на Михайлівскій площі в Києві.

«Ми любимо Україну. Справжньому україноботу точно не потрібен слуга, обслуга, прислуга - бо ми самі дамо собі раду. Справжні україноботи скептично ставляться до нью-канцлерів, нью-імператорів, тому що нам потрібен Лідер. Той, який дуже чітко окреслить, куди має рухатися Україна», - сказала вона.

«І ми - україноботи - станемо поряд для того, щоб важко працювати і йти цим шляхом. Саме тому 31 березня ми обиратимемо не прислугу, не обслугу, а Лідера. Верховного головнокомандувача. Головного дипломата. Поряд з яким маємо стати для того, щоб відновити Україну і йти шляхом до ЄС і НАТО», - впевнена Геращенко.

Перший віце-спікер визнала, що команда президента під час його каденції зробила ряд помилок.

«Не помиляється той, хто не працює. Були помилки кадрові. Можливо, реформи йшли не тим темпом, яким всім би нам хотілося. Але для мене особисто є дуже важливо, що є команда, яка має мужність визнавати помилки і вибачатись, і виправляти ці помилки», - сказала вона.

«Дуже важливо, щоб ми 31 березня, обираючи президента, усвідомлювали, що маємо голосувати серцем і розумом. Згадати усі зроблені справи і включити розум. Якщо були помилки - дати наказ їх виправити, посилити команду, за рахунок тих прекрасних україноботів в тому числі, які зібралися на цій площі. Ми сьогодні повинні усвідомити, що наступні 5 років залежать від нас», - наголосила вона.

Геращенко переконана, що Київ ніколи не проголосує «за ковбасу», а проголосує за свободу, і членство у ЄС і НАТО.

Нагадаємо, 17 березня у центрі столиці відбувся перевиборчий мітинг чинного президента Петра Порошенка. Як повідомила поліція, заходи на Михайлівській площі пройшли без грубих порушень правопорядку. За попередніми підрахунками, участь взяли близько 25000 осіб. За даними організаторів, прийшло 40 тисяч.

Зазначимо, на Михайлівський площі у Києві сьогодні, 17 березня 2019, під час заходу «Народна зустріч з Петром Порошенко» відбулась сутичка.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: