Музиканти закликають врятувати від закриття єдиний в Україні кобзарський коледж

Музиканти закликають врятувати від закриття єдиний в Україні кобзарський коледж

Кобзар Назар Божинський

Для порятунку унікального навчального закладу ініціатори проекту пропонують максимально поширити інформацію про вступну кампанію

Музиканти зі спільноти Bandura Style закликають врятувати від закриття Стрітівський педагогічний коледж кобзарського мистецтва на Київщині. 

Про це йдеться на створеній спільнотою Facebook-сторінці «Підтримай Кобзарський Коледж».

«Єдиний в Україні кобзарський коледж – під загрозою закриття. Основна причина – недобір: на перший курс цього року вступили лише двоє осіб. Це реальна загроза зникнення закладу за два роки, коли випустяться нинішні студенти старших курсів», - йдеться у повідомленні.

Для порятунку унікального навчального закладу ініціатори проекту Bandura Style та випускники коледжу, серед яких - учасники гурту «Шпилясті кобзарі», пропонують максимально поширити інформацію про вступну кампанію, щоб набрати студентів ІІ курсу (на базі 11 класів загальноосвітньої школи). Адже для того, щоб коледж виконав держзамовлення і отримав бюджетне фінансування, потрібні лише 12 студентів.

Прийом документів триває до 25 липня.

Незабаром, пообіцяли у спільноті, з'явиться й інформація щодо подальших кроків.

Як повідомляв «Главком», в Україні закрили єдиний у своєму роді Стрітівський педагогічний коледж кобзарського мистецтва, який розташовується на Київщині.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: