Балух щодня піддається приниженням з боку співробітників СІЗО – адвокат

Балух щодня піддається приниженням з боку співробітників СІЗО – адвокат
Володимир Балух

За словами адвоката, кожен день в СІЗО відбуваються провокації щодо Балуха

піддається приниженням з боку співробітників СІЗО.

Про це в коментарі «112 Україна» повідомила адвокат Балуха Ольга Дінзе.

«Кожен день відбуваються провокації щодо Балуха, в його камері проводяться обшуки, він піддається усіляким приниженням з боку адміністрації. Ситуацію, думаю, може змінити тільки наглядова прокуратура. Наступного тижня ми маємо намір звернутися зі скаргою до наглядової прокуратури на дії адміністрації СІЗО», – наголосила Дінзе.

Вона додала, що внаслідок голодування стан здоров'я Балуха погіршився.

«Він відчуває постійні болі в області грудної клітки, нудоту, запаморочення і болі в спині. У процесі судового засідання після допиту свідків десь приблизно через годину йому стало гірше, він більше не зміг стояти і присів. Сказав, що він більше не може терпіти. Йому викликали швидку допомогу, після чого йому надано абсолютно посередню допомогу, - йому поставили внутрішньом'язовий укол», – розповіла адвокат.

За інформацією адвоката, Балух вимагає допустити до нього представників Червоного хреста, бо не готовий кому-небудь довірити своє здоров'я.

Нагадаємо, підконтрольний Кремлю Роздольненський суд у п’ятницю, 15 червня, продовжив запобіжний захід у вигляді тримання під вартою українському активісту Володимиру Балуху до 14 серпня.

Раніше громадський захисник активіста архієпископ Сімферопольський і Кримський Климент повідомив, що Балуха у СІЗО б’ють і чинять на нього психологічний тиск.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: