Гордон закликав львів’ян «наплювати» на націоналістів, які збираються блокувати його творчий вечір

Гордон закликав львів’ян «наплювати» на націоналістів, які збираються блокувати його творчий вечір
Дмитро Гордон

Журналіст пригрозив: якщо під час його виступу постраждає хоч одна людина, «відповідатиме особисто Тягнибок»

Журналіст Дмитро Гордон не збирається скасовувати свій творчий вечір 6 березня у Львові, незважаючи на протести, зокрема, організації «Сокіл», яку пов’язують з політичною партією «Свобода».

«6 березня у Львівській філармонії пройде мій творчий вечір, який за прямим розпорядженням [лідера партії «Свобода»] Олега Тягнибока збираються блокувати його соратники. До Львова підтягують великі сили, навіть із Києва. У львівському «Соколі» обіцяють заворушення і погрожують «валити» мене зі зброї», – заявив журналіст.

«Я закликаю всіх львів'ян – наплюйте на них, чхати ми на них хотіли, приходьте!» — додав Гордон.

Нагадаємо, 28 лютого на прес-конференції президента Петра Порошенка Гордон нагадав президенту про організації, які, за його даними, використовують незареєстровану зброю і поставив запитання, чи можуть правоохоронні органи захистити громадян від тітушок і напівприватних армій.

«Чи здатна держава забезпечити безпеку і мою особисто, і тих сотень львів'ян, які прийдуть 6 березня на мій творчий вечір?» – запитав Гордон.

Президент відповів, що кожна людина в Україні має право висловити свій протест, але за використання незареєстрованої зброї має бути невідворотна відповідальність. Він підкреслив, що монополія на владу і зброю має належати державі і правоохоронні органи здатні це забезпечити.

Раніше повідомлялося, що протягом лютого в Україні під час виконання своїх професійних обов’язків постраждали вісім журналістів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: