Гройсман підтримав висунення Порошенка у президенти

Гройсман підтримав висунення Порошенка у президенти
Голова уряду заявив, що завжди підтримував ініціативи президента

Тільки єдність – запорука перемоги, - прем'єр-міністр

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман підтримав рішення президента України Петра Порошенка балотуватися на другий термін. Про це він заявив на форумі  «Від Крут до Брюсселя. Ми йдемо своїм шляхом».

Як зазначив Гройсман, він завжди знаходив підтримку президента.

«І я завжди надавав підтримку ініціативам президента. Ми завжди знаходили підтримку голови парламенту. І сьогодні я переконаний у тому, що майбутній період буде успішним», - зазначив голова уряду.

Гройсман впевнений, що майбутній період - це можливість забезпечити незворотність шляху.

«Наше місце в ЄС, в членах-країнах НАТО, на мапі Європи, як сильної і незалежної української держави. Нам потрібна єдність, адже тільки єдність – запорука перемоги. Нам потрібна підтримка людей, це дасть можливість стати успішними. Я прийняв рішення і підтримую рішення президента висунути свою кандидатуру на другий термін. Я хотів би запропонувати: давайте зробимо Україну сильною, заможною державою», - сказав прем'єр-міністр Володимир Гройсман.

Нагадаємо, у вівторок, 29 січня, президент Петро Порошенко брав  участь у форумі «Від Крут до Брюсселя. Ми йдемо своїм шляхом», який проходив у столичному Міжнародному виставковому центрі. 

Порошенко заявив, що буде балотуватися на другий термін. 

До вашої уваги:  
  • Детальніше про президентські вибори читайте тут

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: