Порошенко заявив, що вдруге йде у президенти

Порошенко заявив, що вдруге йде у президенти

«Прошу у виборців мандата на те, щоб гарантувати незворотність європейської та євроатлантичної інтеграції, нашої незалежності», - підкреслив президент

Фото: Twitter Петра Порошенка

Порошенко зазначив, що планує «завершити побудову сильної успішної держави»

Президент України Петро Порошенко буде балотуватися на другий термін.

Про це він заявив у вівторок, 29 січня, виступаючи на форумі «Від Крут до Брюсселя. Ми йдемо своїм шляхом».

«Почуття глибокої відповідальності перед країною, перед сучасниками, перед минулими і прийдешніми поколіннями українців спонукали мене прийняти рішення кандидувати ще раз на посаду президента України», – сказав Порошенко.

«Прошу у виборців мандата на те, щоб гарантувати незворотність європейської та євроатлантичної інтеграції, нашої незалежності. Щоб відновити територіальну цілісність країни і принести вигідний Україні мир. Щоб завершити побудову сильної успішної держави», - підкреслив президент.

Нагадаємо, у вівторок, 29 січня, президент Петро Порошенко бере  участь у форумі «Від Крут до Брюсселя. Ми йдемо своїм шляхом», який проходить в столичному Міжнародному виставковому центрі. 

29 січня Україна згадує Героїв Крут. Бій під Крутами відбувся 29 січня 1918 року між Ніжином і Бахмачем на Чернігівщині, за 130 кілометрів на північний схід від Києва під час наступу на Київ військ більшовицької Росії під проводом полковника Михайла Муравйова. 

 До вашої уваги:  

  • Детальніше про президентські вибори читайте тут 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: