Львівська митниця перейшла на цілодобовий режим розмитнення «євроблях»

Львівська митниця перейшла на цілодобовий режим розмитнення «євроблях»
Встановлено пільговий коефіцієнт для автомобілів, що будуть оформлені протягом 90 днів після набуття чинності закону

Відділ митного оформлення «Скнилів» митного поста «Західний» працюватиме цілодобово до 23 лютого 2019 року

На Львівщині перейшов на цілодобову роботу відділ митного оформлення «Скнилів» поста «Західний». Саме тут розмитнюють куплені за кордоном автомобілі з іноземною реєстрацією, так звані євробляхи. Про це повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

«З метою реалізації вимог законів України №№2611-VIII та 2612-VIII, якими запроваджено зміни норм ввезення транспортних засобів на іноземній реєстрації, у зв’язку зі значним збільшенням кількості громадян, які хочуть здійснити митне оформлення автомобілів, для їх зручності керівництво Львівської митниці ДФС ухвалило рішення про зміну режиму роботи відділу митного оформлення «Скнилів» митного поста «Західний». Відтак, з 29.12.2018 року до 23.02.2019 року цей підрозділ працюватиме цілодобово», - зазначено у повідомленні.

Як повідомлялось, Закон України №2611-VIII вносить зміни до Податкового кодексу щодо оподаткування акцизом легкових авто.

Однією зі змін до закону є встановлення строків щодо пільгового розмитнення автомобілів.

Встановлено пільговий коефіцієнт 0,5 для автомобілів (крім електромобілів), що будуть оформлені протягом 90 днів після набуття чинності закону. Цей коефіцієнт застосовується у разі ввезення одного легкового транспортного засобу однією фізичною особою для власного використання.

Пільговий період закінчується 22 лютого 2019 року.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: