На Житомирщині за минулу добу зафіксували ще одну смерть від коронавірусу

На Житомирщині за минулу добу зафіксували ще одну смерть від коронавірусу
У Житомирській області найбільше нових випадків захворювання на коронавірс у Коростені

У Бердичівському районі померла 75-річна жінка, яка ще й хворіла на цукровий діабет, - Житомирська ОДА

На Житомирщині підтвердили захворювання на коронавірс ще у 22 жителів області, а також зафіксували четвертий летальний випадок. Про це повідомляє Житомирська ОДА.

«Найбільше нових випадків захворювання у Коростені та й загалом в області саме там найбільше хворих з COVID-19 – вже 46», - йдеться у повідомленні.

Наразі коронавірс в області зафіксований у Житомирі, Бердичеві, Коростені, Малині, Новограді-Волинському та у Житомирському, Коростишівському, Черняхівському, Овруцькому, Бердичівському, Пулинському районах.

Загалом на Житомирщині 134 лабораторно підтверджені випадки коронавірусу, 4 з яких – летальні.

Остання смерть зареєстрована у Бердичівському районі. Померла 75-річна жінка в інфекційному відділенні Бердичівської міської лікарні. Вона хворіла на цукровий діабет.

Як повідомлялося, станом на 9 ранку 15 квітня в Україні лабораторно підтвердили коронавірус у 392 людей. Серед них коронавірус виявили у 29 дітей та 90 медпрацівників. Загалом коронавірус в Україні вже виявлено у 3764 людей, з яких 684 - це медичні працівники. Крім того повідомляється, що від коронавірусу вже померли 108 українців, 143 пацієнти одужали. 

Загалом кількість випадків зараження коронавірусом у світі перевищила 2 мільйони, від інфекції померли понад 126 тисяч осіб. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: