Папа Римський у великодньому посланні згадав про Україну

Папа Римський у великодньому посланні згадав про Україну

Папа Франциск побажав «припинення страждань» на сході України

«Нехай припиняться страждання населення східних регіонів України», – закликав понтифік

Папа Римський Франциск у великодньому посланні побажав «припинення страждань» на сході України.

Про це повідомляє «Радіо Свобода».

Папа Франциск під час великодньої промови заявив, що під час пандемії необхідно рятувати життя людей, а не займатися виробництвом та торгівлею зброєю.

«Це не час на те, щоб і далі виробляти та займатися торгівлею зброї, витрачаючи величезний капітал, який повинен бути використаним на те, щоб лікувати людей та рятувати життя. Нехай же це, навпаки, буде час покласти край тривалій війні, яка закривавила дорогу Сирію, конфліктові в Ємені та напруженню в Іраку, як також у Лівані. Нехай же це буде час, коли ізраїльтяни й палестинці відновлять діалог, щоб знайти стійке та тривале рішення, що дозволить обом сторонам жити в мирі. Нехай припиняться страждання населення східних регіонів України», – закликав понтифік.

Нагадаємо, у Ватикані у неділю, 12 квітня, відбулося Великоднє богослужіння, через пандемію Covid 19 цього року служба проходила без вірян.

Як відомо, всі останні тижні Папа Франциск звертається до вірян зі своєї бібліотеки за допомогою онлайн-трансляцій. Хресну ходу ввечері у Страсну п'ятницю він здійснив у супроводі лише п'ять ув'язнених з тюрми з італійського міста Падуя та п'ять лікарів і медсестер з Ватикану.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: