Рада скасувала свої засідання у найближчі два дні

Рада скасувала свої засідання у найближчі два дні
«За» рішення скасувати засідання у четвер і п'ятницю на цьому тижня проголосували 311 депутатів

21 та 22 травня депутати працюватимуть в парламентських комітетах, комісіях і фракціях

Верховна Рада сьогодні, 20 травня, підтримала пропозиції свого регламентного комітету і скасувала засідання у четвер і п'ятницю, 21 і 22 травня.

«За» відповідне рішення проголосували 311 депутатів.

Відповідно до прийнятого проекту постанови №3511 «Про внесення змін до календарного плану проведення третьої сесії Верховної Ради України дев'ятого скликання», депутатам у найближчі два дні необхідно працювати в парламентських комітетах, комісіях і фракціях.

Як повідомлялося, під час засідання парламенту 20 травня заступник голови Верховної Ради Олена Кондратюк оголосила, що у народного депутата від фракції «Батьківщина» Олега Мейдича підтверджено коронавірус, і через це вся фракція пішла на самоізоляцію.

Пізніше голова Верховної Ради Дмитро Разумков запросив керівників парламентських фракцій і груп на нараду щодо питання порядку денного. Після її завершення він доручив голові Регламентного комітету провести позачергове засідання комітету о 12:00.

Верховна Рада на позачерговому засіданні 13 травня ухвалила постанову «Про організацію роботи Верховної Ради України» (№3434), згідно з якою парламент повернувся до звичайного режиму роботи 18 травня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: