Фракція «Батьківщина» пішла на самоізоляцію через коронавірус у депутата

Фракція «Батьківщина» пішла на самоізоляцію через коронавірус у депутата
Всі члени фракції пройдуть тестування на коронавірус

У народного депутата від фракції «Батьківщина» Олега Мейдича діагностували коронавірус

Фракція «Батьківщина» пішла на самоізоляцію, оскільки їхній колега Олег Мейдич захворів на коронавірус. Про це повідомила заступник голови Верховної Ради Олена Кондратюк на ранковому засіданні парламенту.

«Ви бачите, що сьогодні немає в залі однієї з фракцій.., - це «Батьківщина»". На жаль, один з наших колег, а саме Олег Мейдич, захворів, у нього підтверджений коронавірус. Як відповідальна, фракція сьогодні відсутня в залі, тому що всі депутати пішли на самоізоляцію. І поки не буде тестування проведено кожному з депутатів і не буде рішення про те, що вони всі здорові, вони не повернуться до цієї зали», - сказала Кондратюк.

Віцеспікер також наголосила на важливості масового тестування на коронавірус.

«Я вимагаю від міністра охорони здоров'я Максима Степанова, який був запрошений на годину запитань до уряду, надати повну інформацію про закупівлі та фінансування виробництва тестових систем на коронавірус, а також антитіл до нього», - сказала Кондратюк.

Нагадаємо, у народного депутата від фракції «Батьківщина» Олега Мейдича діагностували коронавірус.

Як повідомлялося, в Україні станом на ранок 20 травня підтверджено 19 230 випадків Covid-19, з них 5 955 одужали, 564 померли. Протягом останньої доби лабораторно підтверджено 354 випадки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: