Рятувальники знайшли у Карпатах зниклого 6 січня лижника

Рятувальники знайшли у Карпатах зниклого 6 січня лижника
Рятувальна операція у Карпатах
Фото: ДСНС

Рятувальники транспортували туриста до найближчого населеного пункту, де передали до лікарів швидкої допомоги

Співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій знайшли у Карпатах заблукалого декілька днів тому туриста з Києва.

Про це повідомляється на сайті ДСНС.

«Станом на 23:00 10 січня знайдено зниклого туриста, який заблукав 6 січня у районі гори Гимба», - йдеться у повідомленні.

У ДСНС додали, що рятувальники транспортували туриста до найближчого населеного пункту, де передали до лікарів швидкої допомоги.

«Наразі хлопцем опікуються медики. Деталі згодом», - резюмували у ДСНС.

У четвер ввечері повідомлялося, що турист, який заблукав у горах у Закарпатській області напередодні Різдва, у четвер дістався будиночка лісника і зателефонував до рятувальників.

«Уже майже насамкінець вечора до нас на службу 101 зателефонував сам хлопець. Він повідомив, що перебуває в будиночку лісника. Зараз формується група, визначається, де саме знаходиться цей будиночок», - повідомляли у ДСНС.

Нагадаємо, на Закарпатті тривали пошуки туриста-лижника (киянина 1984 р.н.), який зник 6 січня у горах Міжгірського району.

Раніше в горах на Закарпатті рятувальники розшукували трьох зниклих туристів.

Пізніше одного з них виявили мертвим, а другий був знайдений у задовільному стані у підніжжя гори Стій зі сторони Свалявського району. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: