У Держприкордонслужбі виявили 17 хворих на коронавірус

У Держприкордонслужбі виявили 17 хворих на коронавірус
На сьогодні з загальної кількості військовослужбовців та працівників Держприкордонслужби, які хворіють на Covid-19 одужав 1 військовослужбовець

Минулої доби три нових випадки коронавірусу було зафіксовано у прикордонників Одеської області

У Державній прикордонній службі повідомили, що станом на 4 травня 17 прикордонників – військовослужбовців та працівників – мають лабораторно підтверджений діагноз Covid-19. Про це повідомляє ДПСУ.

Зазначається, що минулої доби три нових випадки коронавірусу було зафіксовано у прикордонників Одеської області.

У прикордонній службі інформують, що наразі під контролем медиків перебувають понад три сотні прикордонників, які контактували з хворими. «Переважна більшість контактних осіб – перебувають на самоізоляції, решта ізольовані в підрозділах чи обсерваторах», - йдеться у повідомленні.

Загалом, на сьогодні з загальної кількості військовослужбовців та працівників Держприкордонслужби, які хворіють на Covid-19 одужав 1 військовослужбовець.

До відома, станом на 4 травня в Україні вже виявили у 12 331 людини, з них 303 померли, а 1 619 — одужали. За добу зареєстровано 418 нових випадків інфікування.

Україна знаходиться на 32 позиції антирейтингу,  між Румунією та Індонезією. 

У світі, станом на понеділок, 4 травня, зафіксовано 3 506 729 випадків зараження Covid-19. Одужали - 1 125 236 людей, померли - 247 470 осіб.

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: