«Велюровий» скандал. Юлія Тимошенко розказала про велику несправедливість

«Велюровий» скандал. Юлія Тимошенко розказала про велику несправедливість
Юлія Тимошенко каже, що несправедливо, коли одні підприємці чесно закрилися на карантин, а інші працюють у тіні за хабарі

Лідер партії «Батьківщина» вважає несправедливістю, коли під час карантину пафосні ресторани продовжують приймати ВІП-відвідувачів

Народний депутат, лідер фракції «Батьківщина» Юлія Тимошенко вважає несправедливістю, «коли тисячі закритих кафе рахують збитки, а пафосні ресторани продовжують приймати ВІП-відвідувачів». Про це депутатка написала на своїй сторінці у Facebook.

Як повідомлялося, журналісти спостерігали за рестораном «Велюр», що належить нардепу від «Слуги народу» Миколі Тищенку, більше тижня і побачили, як він приймає VIP-гостей попри карантин.

Сьогодні, 27 квітня, ресторатор звинуватив журналістів у брехні і заявив, що заклад не працює для відвідувачів, а в ньому проходять виключно особисті зустрічі.

Варто відзначити, що Микола Тищенко відомий своїм кримінальним минулим (у певних колах його називають на прізвисько Коля Оболонський) і талантом постійно потрапляти в різноманітні медійні скандали, що б'ють як по ньому, так і по іміджу партії і президента, яких він представляє.

screenshot_8_01

Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр Денис Шмигаль оприлюднив план виходу з карантину в Україні, який складається з п’яти етапів.

Напередодні президент України Володимир Зеленський назвав умови для плавного виходу країни з карантину і анонсував представлення невдовзі прем'єр-міністром відповідного сценарію.

 Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: