Від імені Шуфрича українській армії пожертвували 17 гривень

Від імені Шуфрича українській армії пожертвували 17 гривень
Для замовлення сертифікату необхідно перерахувати благодійний внесок Фонду

Фондом були розроблені сертифікати, що засвідчують благодійність. Він оформлюється від імені рідних, друзів, бізнес-партнерів, або, наприклад, політиків, які не визнають російську агресію

Сьогодні від імені народного депутата України Нестора Шуфрича на допомогу українській армії було перераховано 17 гривень. Відповідну інформацію на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook опублікував креативний директор фонду «Повернись живим» Олексій Новіков.

Фондом були розроблені сертифікати, що засвідчують благодійність. Він оформлюється від імені рідних, друзів, бізнес-партнерів, або, наприклад, політиків, які не визнають російську агресію.

Для замовлення сертифікату необхідно перерахувати благодійний внесок у Фонд.

«У «Повернись живим» з'явився чарівний інструмент миттєвого перевтілення в хорошу людину. Першим став Шуфрич. Поки так, у розмірі неоподаткованого мінімуму. Увійдіть в його становище. Він старається, повірте, – наголосив Новіков.

У такій жартівливій формі представники Фонду вирішили привернути увагу до байдужості окремих політиків та їхнього ігнорування допомоги армії. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: