ЗМІ: «кримського диверсанта» Штиблікова етапували в Росію

ЗМІ: «кримського диверсанта» Штиблікова етапували в Росію

Дмитро Штибліков після затримання російськими силовиками в анексованому Криму

Штиблікова могли етапувати в Омську область

Дмитра Штиблікова, фігуранта справи «кримських диверсантів», якого підконтрольний Кремлю Севастопольський міський суд засудив до п’яти років колонії суворого режиму за нібито підготовку в Криму диверсій, етапували в Омську область. 

Про це «Укрінформу» повідомили в редакції журналу «Чорноморська безпека», який до окупації півострова редагував Дмитро і який тепер виходить у Києві. 

В редакції не знають, чи стане Омськ кінцевою зупинкою чи етапом ще далі. 

Нагадаємо, Штиблікова, Олексія Бессарабова і Володимира Дудку затримали 9 листопада 2016 року в Севастополі за підозрою в підготовці диверсії. Штибліков уклав угоду зі слідством, вину визнав.

Севастопольський міський суд 16 листопада засудив Дмитра Штиблікова до п’яти років колонії суворого режиму і до штрафу в розмірі 200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Дмитро Штибліков до 2014 року працював військовим експертом в центрі «Номос».

У Службі безпеки України заявляли, що затримані в Криму громадяни України не є ані співробітниками служби, ані контактними особами з боку СБУ.

Спікер Міноборони України з питань АТО Андрій Лисенко заявляв, що колишні українські військові, які зараз проживають в Криму, можуть стати «потенційними жертвами російських спецслужб».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: