Данилюк розкрив позицію влади щодо продажу «Мотор Січі»

Данилюк розкрив позицію влади щодо продажу «Мотор Січі»

Секретар РНБО обговорював питання щодо «Мотор Січі» із радником Трампа з нацбезпеки Джоном Болтоном

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Данилюк прокоментував позицію влади щодо оборонної компанії «Мотор Січ» і обговорення цього питання із радником президента США Дональда Трампа з національної безпеки Джоном Болтоном.

Про це він сказав в інтерв’ю Радіо Свобода.

«Так, дійсно, ми це обговорювали… Я теж згоден, що Україна... Ну, позиція Джона Болтона, що Україна має дотримуватися своїх інтересів. І саме з такої точки зору ми і формуємо свою позицію», – заявив Данилюк.

На запитання про ймовірний продаж акцій «Мотор Січі» компанії з Китаю секретар РНБО відповів: «Все з точки національних інтересів».

Нагадаємо, раніше директор із зв'язків з громадськістю ВАТ «Мотор Січ» Анатолій Малиш повідомив, що китайські Skyrizon і Xinwei Group подали на узгодження в Антимонопольний комітет України угоду з купівлі понад 50% акцій заводу «Мотор Січ».

27 серпня радник президента США Дональда Трампа з національної безпеки Джон Болтон прибув з візитом до Києва.

Напередодні його візиту видання The Wall Street Journal, посилаючись на дані з адміністрації президента США, повідомляло, що  Болтон особисто намагатиметься переконати українське керівництво відмовитися від ідеї продажу компанії «Мотор-Січ» китайському холдингу Beijing Skyrizon Aviation.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: