На ремонт інфраструктури в’язниць у 2018 році вже витратили понад 27 млн грн

На ремонт інфраструктури в’язниць у 2018 році вже витратили понад 27 млн грн

У Мін'юсті запевняють, що було реконструйовано три об’єкти, зроблено капітальний ремонт шести об’єктів та відремонтовано 1032 споруди

Протягом січня-серпня 2018 року було спрямовано 27,3 млн грн на будівництво та ремонт установ й інженерної інфраструктури установ виконання покарань. Про це повідомив заступник міністра юстиції України Денис Чернишов.

«Протягом восьми місяців поточного року для підвищення рівня експлуатаційної безпеки будівель, споруд та об’єктів інженерної інфраструктури установ Державної кримінально-виконавчої служби України було залучено 27,3 млн грн», — сказав він виданню «УНН».

Чернишов уточнив, що було реконструйовано три об’єкти, зроблено капітальний ремонт шести об’єктів та відремонтовано 1032 споруди.

При цьому, зауважив заступник міністра, більша частина вказаної суми, яка пішла на будівництво і ремонт інженерних споруд установ, а це 21,4 млн грн, кошти, які заробили підприємств колоній.

Як повідомлялося, Міністерство юстиції України обладнало системою GPS чергову частину Софіївської виправної колонії № 45 для безпеки персоналу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: