Названо невдаху року серед російських олігархів

Названо невдаху року серед російських олігархів
Дерипаска більше не входить до рейтингу 500 найбагатших людей світу

Олег Дерипаска за рік втратив майже $6 млрд

Агентство Bloomberg опублікувало дані про річні фінансові втрати найбагатших людей світу, згідно з якими серед російських мільярдерів найбільш невдалим 2018 рік був для Олега Дерипаски. Його статки зменшилися на $5,7 млрд. Навесні бізнесмен потрапив під американські санкції. Дерипаска більше не входить до рейтингу 500 найбагатших людей світу.

При цьому, як зазначає агентство, для російських мільярдерів рік був в середньому менш невдалим, ніж для багатьох зарубіжних підприємців. У матеріалі повідомляється, що «загальні статки 25 найбагатших людей країни скоротилися лише трохи» - до $255 млрд. Втрати понесли 16 з 25 російських олігархів.

При цьому російські підприємці Леонід Міхельсон, Вагіт Алекперов і Геннадій Тимченко в цілому заробили за рік близько $9 млрд.

Сумарні статки 500 найбагатших людей світу скоротилися приблизно на $511 млрд протягом 2018 року.

Нагадаємо, Міністерство фінансів США повідомило Конгрес, що має намір зняти санкції з трьох російських компаній «Русал», En+ та «ЄвроСібЕнерго», які номінально здійснили ряд заходів щодо виходу з-під контролю з боку російського олігарха Олега Дерипаски.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: